UnityNews in UA

Мапа

Онлайн доступна мапа повітряних тривог всеї України, яка дозволяє в один клік відслідковувати статус сигналів тривоги в усіх регіонах країни одночасно.

Мапи:

Мапа

Унікальна мапа повітряних тривог України доступна в режимі онлайн. Тепер можна відразу перевірити статус сирен у всіх куточках країни за допомогою одного кліку на мапу розроблену розробником @gm. Для доступу до неї відвідай посилання: https://war.ukrzen.in.ua/alerts/



Мапа повітряних тривог, яку створив Вадим Клименко, доступна у режимі онлайн для всіх областей України. Це ідеальний спосіб моментально перевірити статус сигналів у будь-якій частині країни. Щоб відкрити мапу, відвідай посилання: https://vadimklimenko.com/map/



Мапа повітряних тривог в режимі онлайн, створена українським офісом ArgoPrep, надає можливість миттєво дізнатись про стан сирен у всіх регіонах України. Відвідайте посилання https://alarmmap.online/, щоб отримати доступ до цієї важливої інформації.

ВАЖЛИВО!

Повітряні тривоги - важлива інформація для всіх жителів України. Тепер ви можете відслідковувати їх статус на багатьох онлайн-мапах, які автоматично оновлюються з інтервалом 15-20 секунд. Для доступу до актуальної інформації не потрібно відкривати декілька сайтів - все доступне лише в один клік!

Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Реклама